18444
Book
In basket
Ciasto francuskie / Carla Bardi ; zdjęcia Brent Parker-Jones. - Warszawa : Jawi, 2011. - 128 stron : ilustracje kolorowe ; 22 cm.
Złociste, smakowicie rozwarstwiające się cisto francuskie cieszy się opinią wykwintnego lecz wymagającego czasu i trudnego w przygotowaniu przysmaku. Lecz gdy wziąć pod uwagę ogólnodostępne gotowe, surowe ciasto francuskie, mrożone lub chłodzone, o cieszących podniebienie walorach smakowych - wypieki z tego misternego ciasta okażą się nie tylko przepyszne, ale i błyskawiczne w przygotowaniu. W książce oprócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się również orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo (także dostępnego w sklepach).
Availability:
Wypożyczalnia w Ostromecku
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again